LCS, Hissedarı Kaldırmak İçin Eko Tilki Bir Hafta Uzatma Verdi

<! – ->
lcs eko tilki kararı uzatıldı

Kredi: İsyan Oyunları / Eko Eko

Bu makalede bahsedilen

• İsyan Oyunları efsaneler Ligi Championship Series (LCS), Echo Fox'a hissedarın çıkarılması sürecini tamamlamak için ek yedi gün verdi.
  • Ekip kurucusu ve eş sahibi Rick Fox, raporlarda Amit Raizada olarak tanımlanan hissedarın kendisine karşı ırkçı dil kullandığını iddia etti.
  • LCS başlangıçta, hissedar 60 gün içinde çıkarılmadığı takdirde “LCS'deki Echo Fox'un geleceğini olumsuz yönde etkileyebilecek resmi bir eylemde bulunacağını” söyledi.

İsyan Oyunları Veritabanı-Bağlantı-e1521645463907 efsaneler Ligi Şampiyonluk Serileri Veritabanı-Bağlantı-e1521645463907 (LCS) ekibi verdi Eko Tilki Veritabanı-Bağlantı-e1521645463907 Bir düzelticinin 60 günlük süresinin dolmasından sonra dün sona eren yatırımcıyı kaldırmak için yedi günlük bir uzatma, lig kurallarına aykırı olduğu tespit edildi.

“15 Mayıs'ta LCS, Echo Fox'u eylemlerini Lig kurallarını ve anlaşmalarını ihlal eden kişileri kaldırmak için 60 gün içinde uygun düzeltici eylemler yapmaya yönlendirdi. Echo Fox ile devam eden görüşmelerimize dayanarak, uyum için son tarihimizi yedi gün uzatıyoruz ”dedi. tweet okuyor memurdan LOL Twitter hesabını destekler.

Nisan içinde, Dexerto Echo Fox'un kurucusu ve eş sahibi Rick Fox’un hisselerini satmak ve organizasyondan ayrılmak, iddia edilen ırkçı sözler nedeniyle kendisine bir hissedardan kendisine yöneltti. Echo Fox raporu onayladı ve anlaşmazlığı şirketten ayrılma da dahil olmak üzere “yatırımcıya çeşitli talepler yaparak” çözmek için çalıştığını söyledi.

Riot Games kendi soruşturmasını yürüttü ve LCS komisyoncusu Chris Greely 15 Mayıs'taki asıl yönergesini Echo Fox'un “60 gün içinde uygun düzeltici önlemi alması gerektiğini” açıkladı. “Birlik, LCS’de Echo Fox’un geleceğini olumsuz yönde etkileyebilecek resmi bir eylemde bulunacak”

İlgili Makale: ÖZEL: Yankı Tilki Ortak Sahibi Khalid Jones, Rick Fox’un Kalıcı Kararına, Hissedarların Kaldırma Çalışmalarının Durumuna İlişkin Konuşmasını Açıkladı

LCS uzantısı Echo Fox'un bir çözünürlüğe ulaşmaya yakın olduğunu gösteriyor. Esports Observer, bir Echo Fox temsilcisine ulaştı ve tekrar haber alırsak güncellenecek.

Fox Mayıs ayı sonlarında onun sahip olduğunu duyurdu. takımla kalmaya karar verdim ve hissedarı kaldırmak için çalışmak Dexerto Fox’un Vision Venture Partners’a yatırım yapan Amit Raizada olarak tanımlandı. Raizada, Fox’un bazı iddialarını kabul etti, ancak diğerlerini reddetti.

Echo Fox'un sahibi ve SourceRock Partners, Yönetici Ortağı Khalid Jones, Esports Observer'a anlattı özel bir röportajda Haziran ayında Fox’un ekiple birlikte kaldığı ve Echo Fox’un Raizada’yı çıkarmak için gayretle çalıştığı için sevindiğini söyledi. “Dikkat et, bu bir yatırımcıydı [that caused the issue]“Genelde organizasyon değildi” dedi Jones. “Bir bütün olarak organizasyon, espor topluluğunun geride bırakabileceği ilkeler için her zaman durdu. Bu asla değişmedi. ”

Amit RaizadaChris GreelyKhalid JonesLCSKuzey AmerikaRick FoxRulingsVision Girişim Ortakları

<! –

->