ESL, Mtn Dew Amp Game Fuel ile anlaşma imzaladı –

ESL, Mtn Dew Amp Oyun Yakıtının tüm büyük küresel etkinliklerin resmi küresel içecek ortağı olduğunu ve bu haberin de Mtn Dew Amp Oyun Yakıt Gücü Oynatmaları adlı bir maç sonrası bölümünün lansmanıyla birlikte geldiğini açıkladı.

Bu, Ölümsüzler Oyun Kulübü'nün içecek markasıyla olan ortaklığını da yeniledikten sonra geliyor ve Mtn Dew Amp Game Fuel, iki yıl süren ESL'de başlayan CS: GO Pro League'den bahsetmek yerine hem IEM hem de ESL One yarışmalarına sponsor olacak. Bu yıl bir Katowice.

Power Plays CS: GO ve Dota 2 etkinliklerinde her yarı final ve final maçından sonra gerçekleşecek ve önemli anları parçalayan ve son bir Power Play seçen bir ESL analisti var. Mountain Dew League (MDL) bu ortaklığa dahil olup amatör CS: GO oyuncularına parlama şansı verir.

Marka Ortaklıkları Kıdemli Başkan Yardımcısı Paul Brewer, “Mountain Dew ile köklü ve işbirliğine dayalı bir ilişkimiz var ve Resmi Küresel İçecek Ortağımız doğal bir uyum olduğundan Mtn Dew Amp Game Fuel'yi de ekledik,” dedi. ESL Kuzey Amerika. "Ortak başarımızı geliştirmek, ürün entegrasyonu ve özel içerik bizim için tüm dünyadaki hayranları çekmek için yeni yollar yaratacaktır."

Bu iki taraf için de iyi bir anlaşma mı?

Fotoğraf: ESL