Efsaneler Birliği: Cloud9 atmosferinde C9 Zeyzal: "… Ölürsek, hepimiz birlikte ölürüz."

Ne zaman Cloud9's yıldızı Top Laner Eric "Meyan" Ritchie, yaralanma nedeniyle başlangıçtaki dizilimden çıkarıldı, C9'un sadık bir endişesi vardı. Licorice, LCS rakipleri arasındaki rolünde en iyilerden biri değildi, aynı zamanda son iki yılın daha iyi bir kısmı için ekibin kimliği, haritanın üst kısmına yoğun bir şekilde odaklanmıştı.

Cloud9 Academy En Laner Ziqing "Kumo" Zhao, C9 Licorice'i buldu. Kumo ilk olarak Cloud9 tarafından 2017 NA Scouting Grounds'un ilk seçkisi olarak hazırlandı; burada genç Top Laner, C9 ve etkileyici makro oyunu hakkında etkileyici bir anlayış sergilemek için gerekli olan mekaniğin yanı sıra çok sayıda kuruluş etkiledi. elit lig efsane oyuncusu.

Licorice'in LCS'nin en hızlı ve etkileyici yükselişinden dolayı Kumo, C9 Academy'nin tüm ana görevlinin yerini aldığı 2018 NA LCS Yaz Bölmesine Karşı Clutch Gaming'de final maçının dışında başlama şansını hiç bulamadı. Ancak, Kumo, LCS için hazırdı, Cloudy'un LCS kadrosu ile dört maçında Jayce'de 2-1 ve Aatrox'ta 1-0 oldu.

Cloud9 Destek Tristan "Zeyzal" Stidham, daha önce Jungler Robert gibi genç oyunculara yardım ettiği için bilinir. "Blaber" Huang, C9'un ana kadrosuna asimile oldu, Inven Global'den Nick Geracie'ye Kumo'nun böyle bir işe koyulmaya ihtiyaç duymadığını belirtti. "Kumo baktı [Jungler Dennis] "Svenskeren" [Johnsen] nasıl oynayacağı konusunda çok fazla bilgi için, ama aslında kendi başına hazır olduğunu düşünüyorum. " Zeyzal açıkladı. “Ona Blaber kadar yardım etmek zorunda değildim.”

Meyan kökü geçtiğimiz hafta Cloud9 Akademisi için bir oyun oynadı ve yazın geri kalanı için sağlık durumunun iyi olması gerektiğini işaret etti. Ancak Cloud9, denklemdeki Zeyzal ile Cloud9 mantrasının, LCS sahnesinde toplanan beş oyuncunun herhangi bir dizisinin çok ötesine uzandığını kanıtladı. “Eğer kavga ediyorsak, hepiniz içeri girersiniz ve hepimiz birlikte öleceğiz, ve bu bir tür fikir.”

8-9'da 2. sırayı alan Cloud9, 2019 LCS Summer Split'in 7. haftasında 100 Hırsız ve Counter Logic Gaming ile karşılaşacak.