Ölümsüzler ve Dignitas'tan 10 Oyuncu Almalı

Eski favorilerle Dignitas ve Ölümsüzler, LCS'ye geri dönmeye karar verdiler, hangi mevcut League of Legends oyuncuları bu birliklerin etrafında kurulmalı?

11 Nisan 2019'da, ESPN’li Jacob Wolf, Clutch Gaming’in Dignitas’a yeniden markalandırılacağını bildirdi. Bu, CG'nin ana şirketi Houston Rockets'ın, Clutch'ın çoğunluk hissesini 2020'de eski organizasyonu League Championship Series'e (LCS) geri verecek olan Philadelphia 76ers'a satmasıyla geldi. 2 aydan kısa bir süre sonra tekrar oldu. Ölümsüzlerin OpTic Gaming oyunlarını satın alma teklifi kazandığını ve taraftarların favori takımı 2020 sezonu için Dignitas ile birlikte LCS'ye büyük bir dönüş yapacağını bildirdi.

Her iki geri dönüş ekibinde de LCS’de sıçrama yapmak isteyen ve sadece mevcut oyuncuları Clutch Gaming ve OpTic Gaming’e bağlayan sözleşmelerden bazılarını koruyarak, her iki organizasyonun da almak istediği 10 oyuncu bulduk. 2020 LCS sezonu için.

Listede, önümüzdeki baharda LCS'ye geri dönmelerini sağladıklarından her iki organizasyon için uygun olacağını düşündüğümüz her rolden iki oyuncu yer alacak. Tüm söylenenlerle, listemize atlayalım!