Okul ve Esports: # Kazanıyor! – Global Gelişmek

Birkaç yıl önce, gençleri ve yaşlı yetişkinleri bağlamanın bir yolu olarak nesiller arası Esport programına başladım. Bu süreçte birçok sporcu ile tanıştım.

Stresörleri, yaşam tarzları ve korkuları hakkında çok fazla konuşma yaptık. Ve bir şey farkettim: “Kutsal Kitap, endüstrinin hukuk mesleği ile çok ortak yanı var.”

Mike “MikeYeung” Yeung mükemmel bir örnek. Mike Yeung, birinci sezondan bu yana, birinci sezondan beri 13 yaşındayken üçüncü sezonda meydan okuruna ulaşan, League of Legends'ı oynuyor (burada LoL, burada League of Legends'ı bekliyor, yüksek sesle gülmüyor). Mike, haftadan bir hafta sonra kesinlikle Efsaneler Ligi Şampiyonası Arenası Arena'yı elektriklendirdi. Muazzam kalabalıklar ismini haykırırdı: tezahüratlar olumlu bir şekilde sağırdı.

Ancak, Mike, bir aşağı kayma yaşadıktan sonra susturdu. Kendinden empoze edilen baskı inşa edildi ve serbest bırakılmadı. Hayal kırıklığı ve tükenmişlik sonunda onu en azından bir süre için League of Legends Şampiyonası Serisinin (LCS) en üst kademesinden aldı.

“Efsaneler Birliği” ni “hukuk fakültesi” ile değiştirdiğinizde, Esports endüstrisi ile ne kadar hukuk öğrencisi ve avukatın ortaklaştığını göreceksiniz.

1. Her iki sektörde de zayıf beslenme ve egzersiz eksikliği. Hukuk öğrencileri ve sporcular sporcuları sendikalaşmaya karar vermediği sürece, yetersiz beslenmeye ve egzersiz eksikliğine karşı kendi çözümlerimizle gelmek zorunda kalacağız. Öğrencilerin ve sporcuların antrenman yapmak veya ders çalışmak için hazırladıkları zaman hukuku, diğer meseleler için onlara fazla yer vermeyebilir – hatta ihtiyaç duyulan fiziksel egzersizler.

Bir sporcu yakın zamanda sporculara şöyle dedi:“Çevrimiçi olmak için kişisel sağlığımı çok fazla feda etmeye başladığımı fark ettim” dedi. “Bir çok insan bu düşüncelere boğuldu,“ Sadece oynamaya gidiyorum. … Ben yemek yemeyeceğim. Burada bir çanta cipsim var. ”

Beslenme ve egzersiz gibi sağlıklı yaşam tarzı seçimlerini dengelemek ortalama bir insan için yeterince zor olabilir. Rekabetçi oyuncular ve hukuk oynamak, ders çalışmak veya ders çalışmak için zaman harcayan öğrenciler için daha da zor.

Hukuk kütüphanesinde öğütürken veya en son mekanik göstergeye çalışarak evde pişirilmiş bir yemek vaktinize değer mi? Önünüzde bir yığın iş varken cevabın “hayır” olduğunu düşünebilirsiniz, ancak tekrar düşünün. Vücudunuza özen göstermek zihninizin daha iyi performans göstermesine yardımcı olur.

Ortak Duygusal İpuçları: İyi yemek yemek ve biraz egzersiz yapmak için birkaç dakika ayırın. İçin en son takımlar efsaneler Ligi Eskiden bir aşçıya ya da kendilerine yemek hazırlayacak asistana sahipti. Açıkçası, profesörünüzün size sağlıklı, ev yapımı bir yemek göndermesini emrederseniz, muhtemelen b * tchslapped olacaksınız. Öyleyse kendin yap. Arada en az bir kere.

2. Zihinsel yorgunluk ve erken tükenmişlik. Öğrencilerin ve profesyonel oyuncuların ortak neye sahip olduklarını biliyor musunuz? Tükenmişlik. Genç yaşta birçok sporcu sporcu işe alınır ve alışkın olmadıkları bir dünyaya girerler. Genellikle aile ve arkadaşlarının günde en az 12-16 saat çalışması için zaman veriyorlar. Bu sporcu sporcularının çoğunun yorgunluk ve tükenmişliğe neden olan bu yoğun yaşam tarzı.

Bu, hukuk fakültesine çok benziyor. Birisi günde 14 saat bilgisayarında olduğu zaman, mesleği ile ilgili aşka düşme ihtimalleri çok yüksektir ve amaç ondan kurtulmak ve ondan hoşlanmamaktır.

Yaygın Anlamda Olunacak İpuçları: Sağlıklı yaşam tükenmişliği azaltmanın anahtarıdır. Vücudunuz bittiğinde, uyu. Uykuyu kesmek sadece verimlilik artışı yanılsamasını verir. Beni dinlemek istemiyorsan Jeff Bezos'u dinle. Bezos gibi ol ve yat.

Hem yasa hem de esports, büyük şeyleri başarmak isteyen ve bu hayranlık uyandırıcı kişilerle doludur. Ama unutmayın: iyiliğinizi en altına çekmeye devam ederseniz, asla tepeye çıkamayacaksınız.