FORG1VEN’in açıklanmayan bir TCL ekibine katıldığı bildiriliyor

Konstantinos-Napolyon “FORG1VEN” Tzortziou en unutulmaz Batılılardan biri efsaneler Ligi AD taşıma kabiliyeti ve oyunun içindeki ve dışındaki tavırlarından dolayı tüm zamanların oyuncuları. Ve şimdi, 27 yaşındaki basın haberine göre, esports media internet sitesine göre, Türkiye Şampiyonası Ligi'nde açıklanmayan bir takıma katıldığı bildiriliyor Esporin.

FORG1VEN için oynanan son takım, takım franchising ile LEC'ye katılmadan önce Origen idi. Listede, 2018 Avrupa Masters ana etkinliğini Henrik “Froggen” Hansen, Jesse “Jesiz” Le ve Ki “Expect” Dae-han ile birlikte kazanmasına yardımcı oldu.

Twitter'dan kıdemli

Türkçe konuşamayanlar için günün büyük haberi: FORG1VEN, katılmakta olduğu ekibin tam olarak belirsiz olduğu iddia edilse de, TCL'ye katılmaya rivayet edildi.

O zamandan beri, FORG1VEN profesyonelliğe dönmeyi planladığını açıklamasına rağmen bir takıma giremedi Lig Nisan içinde.

Aslında, FORG1VEN, LEC aşamasına geçtiğinde, Yunanistan ordusuyla zorunlu askerlik hizmetine başlamadan önce 2016 yılında H2K Gaming ile birlikte oldu. O yıl, o ve H2K, bir süpürgeyle Samsung Galaxy’ye düşmeden önce 2016 Dünyası’nın yarı finallerine ulaşabildiler.

FORG1VEN'in ligde en çok konuşulan oyunculardan biri olduğu biliniyor – oyuncular, takımlar ve performansları hakkında konuşmaktan asla korkmadı. Bu, profesyonel sahneden aldığı uzun mola ile birlikte, bazı kurumların onu almasını engellemiş olabilir.

Güncelleme 24 Temmuz, 15:30 FORG1VEN, raporlara kısa ama etkili bir cevapla cevap verdi: “Bu doğru değil“Batı tarihinin en iyi ADC'lerinden biri gibi görünüyor hala ücretsiz bir ajan.